01 July 2007

Små bra ting

Läs A:s kommentar på mitt inlägg "dog situation". Jag låg näst intill dubbelvikt av skratt på båtgolvet (förlåt, 'durken' på båtspråk). Hejdlöst roligt, helt i enlighet med min humor, som piggade upp min dag.

Att en flicka har massa roliga och ytterst användbara saker i handväskan är ett faktum. Det är inte så att jag går omkring och arbetar ned en handväska på armen, men däremot har jag andra användbara små saker. Igår när jag dammsög en del av restaurangen råkade jag suga upp en potatisplätt. Potatisplätten satte sig som ett lock i snabeln på dammsugaren och jag hörde hur maskinen flämtade hysteriskt i andnöd. Eftersom jag var ensam i rummet och insnodd i sladden kunde jag inte nå off-knappen. Och det är nu en vanlig simpel hårnål förvandlas till en fiffig petmanick. Jag lyckas peta sönder potatisplätten och dammsugaren andas ut på ett kick. Jag är helnöjd med min idé. Tänk så bra det kan vara med små saker!

Intriger och äventyr fotsätter. Och vissa saker borde man lämna osagda och oskrivna. För vi alla här vet vad som händer när lamporna släcks ner och ridån dras för och inspelningen av Rederiet har slutat för dagen.

No comments: