10 January 2008

I'm such a housewife

Jag är hemmafru nu i dagarna. Mannen i mitt liv är på jobbet och sliter medan jag sitter här hemma, tittar på Oprah, gör mig ärenden till Ica och hälsar på pansionärerna i trapphuset, surfar på nätet och letat efter en ny TV, planerar mitt liv lite sådär i förbifarten, äter lite kiwi, läser lite Markus Birro, dricker lite havtornsjuice och tittar ut genom fönstret på den regnhärjade kustlinjen. Snart ska jag ge mig på att baka kanelbullar utan kanel och se till så att middagen står på bordet när M kommer hem igen. Kanske var det yrket som hemmafru man skulle satsat på.

1 comment:

Kristin said...

Hihi Åsa. Oanade talanger!!!! Hmmm, har ju helt plötsligt glömt bort både din mail och mobilnummer, hittar inte det någonstans och jag var lite pratsugen (det är ju inte så många som är hemmafruar och hemma på dagarna you know...)

Nu ska jag till frissan i alla fall och bli fin i håret så jag inte behöver skämmas sedan för att visa mig inför folk när det blir bebisbesöksanstormning.

Hoppas bullarna blir bra!!!! Jag har hittat lite mer grejor i skåpen som jag undrar om du vill ha, vi kan kolla på det när du kommer hem nästa gång!

Kram K